Gode gaming apps på langdistanseflygninger

Home / Flying Airplane / Gode gaming apps på langdistanseflygninger

Gode gaming apps på langdistanseflygninger

De fleste av oss opplever at tiden sjelden går saktere enn på en langdistanseflygning. Det kan nesten bli uutholdelig kjedelig til tider, og det er langt fra alle flyselskaper som leverer underholdning eller annen atspredelse av godkjent kvalitet i løpet av flyvningen. Da er det godt å vite at det finnes gaming apps som kan hjelpe deg med å fordrive tiden, selv når du ikke har tilgang til internett eller for den saks skyld en komfortabel sitte- eller liggestilling.

En av de mest populære gaming apps som ikke krever nettilgang er Drop 7. Dette gaming appsspiller minner litt om gode gamle tetris, og kan være litt vanskelig i begynnelsen. Det dreier seg om å gruppere brikker med forskjellig farge. Dette spillet er gratis på iPhone, men koster rundt 25 kroner hvis du skal spille på Android.

To andre gaming apps du kan ha glede av er Dots og Temple Run 2 (2-eren er i dette tilfellet mye bedre enn det opprinnelige spillet). Dots kan på sett og vis minne om Drop 7 ved at det dreier seg om å sette sammen prikker med forskjellige farger. Det er vanskeligere enn det høres ut. Temple Run 2 er på sin side enkelt, men veldig morsomt. Det har også veldig kul og spennende grafikk. Disse gaming apps er begge gratis.

Gaming apps og pengespill for de som ønsker å vinne

Etter å ha spilt på slike gaming apps gjennom en lang flytur er du kanskje ute etter å ta spenningsnivået opp enda et hakk og kjøre noen spill der du kan vinne penger. Da skal du vite at det også finnes massevis av apper du kan laste ned for å spille om penger. Du kan også logge deg på et casino på mobil eller på nettbrettet ditt, og dermed kombinere atspredelsen med å spille med muligheten for en stor gevinst.